Trykkinformasjon


Fremgangsmåte for hvordan du utformer dine egne personlige servietter:
  1. Velg kategori (dåp, konfirmasjon, jubileum/fest eller bryllup)
  2. Velg enten middagserviett eller kaffeserviett
  3. Velg den fargen du vil ha på servietten
  4. På samme siden velger du også følgende:
  • Farge på tekst og motiv
  • Motiv (eksempler med bilde finner du nederst på siden)
  • Tekst på servietten

Servietter

Våre servietter er 3-lags kvalitets servietter fra DUNI og Bækkelund. Vi tilbyr middagsservietter 40 x 40 cm og kaffeservietter 33 x 33 cm i flere ulike farger. 

Motiv

Vi har over 100 ulike motiver og monogram du kan velge mellom. Motivene er kategorisert i dåp, konfirmasjon, Jubileum/Fest og Bryllup. Gå inn på valgt kategori og finn ditt motiv.

De er laget som en metallplate (en klisjè). Metallklisjeen tas vare på og kan brukes senere til andre trykksaker.  Vi lager også nye motiver og monogram om du har noen spesielle ønsker. Disse må spesialbestilles, og det vil derfor ta noen dager ekstra før vi kan starte trykking.

Festservietten leverer også servietter til bedrifter og andre virksomheter, lag og organisasjoner. Ønsker du levert servietter med firmalogo eller lignende, kan vi gjerne være behjelpelig.

Tekst

Du velger selv hvilken tekst du vil ha. Du kan velge blant våre forslag på eksempel-serviettene, eller du kan formulere din egen personlige tekst. Vi har skrifttypen du ser på våre eksempler. Større skrifttype som f.eks ”Dagen er min”, ”Konfirmanten” er tekster som tilhører den enkelte motiv (klisje). Kontakt oss, dersom du er usikker.

Det går fint om du ønsker å bestille trykk på andre språk enn norsk.

OBS: Vær alltid nøye med stavingen da teksten blir montert inn akkurat slik dere har skrevet den.

 

Farge på tekst og motiv (Folie)

Håndtrykte servietter vekker oppmerksomhet, og gir ditt selskapsbord en elegant og eksklusivt utseende.

Vi trykker tekst og motiv på servietten med folie. Folien presses mot serviettene med en metallplate (en klisjè) og varme for at folien skal festes. Resultatet blir et skinnende og blankt trykk som ser eksklusivt ut. Dette vil si at alle våre servietter håndtrykkes to ganger for å oppnå best mulig kvalitet, og unike personlige servietter.

 

Leveringstid

Vår behandlingstid er 15 virkedager + postgang. Vi i festservietten kan ikke garantere at postgangen går slik den skal. Vi anbefaler derfor at bestilling skjer i god tid før serviettene må være i hende. 

Skulle posten ha forsinkelser vedrørende levering, kan ikke Festservietten stå ansvarlig for dette.

For mer informasjon, henviser vi til kjøpsbetingelsene.